0720 738 843

contact@caly.ro

Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de peste 200 lei

Cine suntem?

Caly reprezinta frumusețe și incredere în domeniul fashion pentru clienții noștri încă din anul 2010.

Anul 2010 reprezintă pentru noi schimbarea. Am început cu pasi mici imbogatind de-a lungul timpului catalogul de produse.
Scopul nostru nu este doar de a satisface nevoile principale ale clienților, ci de a veni în întâmpinarea aşteptărilor lor pe o arie cât mai extinsă al domeniului de fashion.
Intr-o lume in care industria modei dicteaza trenduri, misiunea noastra este sa inspiram și sa venim constant cu noutăți și accesorii diverse cu elemente actuale.
Lasă-te inspirat de varietatea de stiluri! Stim că meriti cele mai bune produse în materie de accesorii de dama, genți și portofele.
Acoperim o gama larga de nevoi prin produsele noastre și ne-am angajat sa oferim partenerilor si clientilor noștri elemente de calitate și zâmbetul pe buze prin integritatea și profesionalismul care ne reprezintă.
“Mania” pentru calitatea produselor noastre oferite clienţilor va fi regăsită în orice element. Prin implicarea si seriozitatea echipei am intampinat clienti de pretutindeni, care au devenit fideli magazinului nostru.
Printre produsele noastre se numără genți de mână, ghiozdane pentru copii, borsete, portofele pentru femei si bărbați, brelocuri, însă nu ne oprim aici.
Produsele noastre va fac zilele cotidiene mai ușoare! Accesorii de păr, bijuterii, kit-uri pentru construcția unghiilor cu gel, oje, pile si produse de makeup, alaturi de pensule de diferite tipuri pentru realizarea unui make-up ideal va vor face viata mai frumoasa în fiecare zi.
Gentile și portofelele noastre imbina foarte frumos eleganta, stilul și practicalitatea. Ele sunt perfecte pentru momentele in care îți dorești să ieși în evidență printr-un accesoriu unic.
Descoperă Caly și bucura-te de produse create special pentru tine! Descopera avantajele ofertelor noastre și nu le rata!
Apelează la noi și te vom ajuta sa faci alegerea potrivita!

Clineți mulțumiți

Ne dorim ca experiența ta de cumpărături să fie una plină de satisfacții și să te simți cu adevărat valorizat ca și client.

Suport clienți

Plată securizată

Livrare națională

Promoții speciale

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.